Čas prípravy: 15 min | Náročnosť: Ľahké jak facka | Počet porcií: 2 pažravé huby

🥒 Čo do toho j*bať (suroviny)
- 200 g šunky (plátky, nie tá lacná voda v plaste)
- 200 ml smotany na šľahanie (žiadne light s*račky)
- 3 poriadne lyžice chrenu (takého, čo ti prepáli nos)
- 2 lyžice citrónovej šťavy – nie tej z fľaše za 39 centov
- 2 KL práškového cukru – áno, aj sladké musí byť
- soľ podľa chuti (alebo nálady, keď ťa niekto nas*al)
🔧 Ako to do*rbať dokopy (postup):
- Vyšľahaj smotanu na riadnu tuhú sračku. Keď stojí lyžica, máš vyhraté.
- Chren, citrón, cukor, soľ – šup to do misky a miešaj, ako keby si vyháňal démonov. Zmiešaj s tou smotanovou bombou.
- Našľahanú jadrovú zmes natri na šunku, zroluj jak cigáro a napchaj do huby. Ak chceš byť fancy, hoď na to trochu zelene (alebo niečo, čo aspoň vyzerá zdravo).
💡 DRZÝ TIP: Pridaj lyžicu tvarohu, nech to má konzistenciu a nie je to ako sople. A hlavne – nech to drží pokope, nie jak tvoje vzťahy.
Toto zvládneš aj po 3 pivách, s jedným okom zatvoreným a druhým na TikToku.


Leave a Reply